Onderwerpen
Upcoming Events
Sep
1
Sat
all-day Oldtimer Festival Huizen
Oldtimer Festival Huizen
Sep 1 all-day
Oldtimer Festival Huizen Gezellige oldtimer dag met leuke brocante markt in de haven van Huizen. Met de bekende Spieten Tocht
Sep
8
Sat
all-day Oldtimer Dag De Bilt
Oldtimer Dag De Bilt
Sep 8 all-day
Oldtimer Dag De Bilt Gezellige oldtimer dag met leuke markt voor het goede doel.
Sep
9
Sun
all-day Gooische Rally Blaricum
Gooische Rally Blaricum
Sep 9 all-day
De Gooische Rally Uitdagende rally voor het goede doel.

Restauratie


Het restaureren van een klassieke auto kan op verschillende manieren. De auto kan gerestaureerd worden in de originele staat, maar kan bijvoorbeeld ook – onzichtbaar – worden gemoderniseerd.

Het restaureren van de klassieke auto in zijn originele staat.

Veel klassieke auto bezitters hechten grote waarden aan het oorspronkelijke ontwerp en karakter van de aangeschafte auto. De moderne autotechniek is sterk veranderd. Met als gevolg dat er nog maar weinig monteurs weten hoe ze de klassiekers weer in top vorm krijgen en er een kwalitatief goed rijdende auto van kunnen  maken. Bij the Classic Way vind u deze kennis volop.

Het restaureren en moderniseren van klassieke auto’s

Wilt u de sierlijkheid en unieke van een klassieke auto behouden, maar het comfort en de veiligheid van een moderne auto niet missen? Dan zoekt u iemand met kennis en ervaring in het moderniseren van klassieke auto’s, een zeldzame combinatie. The Classic way is in staat om in nauwe samenwerking met de klant het vertrouwde van het oude en de kwaliteit van het nieuwe in een auto te verenigen. Vanzelfsprekend voldoet iedere gemodificeerde klassieker volledig aan de eisen van de Rijksdienst van het wegverkeer.

20141010_182133