Onderwerpen
Upcoming Events

There are no upcoming events.

Restauratie


Het restaureren van een klassieke auto kan op verschillende manieren. De auto kan gerestaureerd worden in de originele staat, maar kan bijvoorbeeld ook – onzichtbaar – worden gemoderniseerd.

Het restaureren van de klassieke auto in zijn originele staat.

Veel klassieke auto bezitters hechten grote waarden aan het oorspronkelijke ontwerp en karakter van de aangeschafte auto. De moderne autotechniek is sterk veranderd. Met als gevolg dat er nog maar weinig monteurs weten hoe ze de klassiekers weer in top vorm krijgen en er een kwalitatief goed rijdende auto van kunnen  maken. Bij the Classic Way vind u deze kennis volop.

Het restaureren en moderniseren van klassieke auto’s

Wilt u de sierlijkheid en unieke van een klassieke auto behouden, maar het comfort en de veiligheid van een moderne auto niet missen? Dan zoekt u iemand met kennis en ervaring in het moderniseren van klassieke auto’s, een zeldzame combinatie. The Classic way is in staat om in nauwe samenwerking met de klant het vertrouwde van het oude en de kwaliteit van het nieuwe in een auto te verenigen. Vanzelfsprekend voldoet iedere gemodificeerde klassieker volledig aan de eisen van de Rijksdienst van het wegverkeer.

20141010_182133