Onderwerpen
Upcoming Events
Sep
1
Sat
all-day Oldtimer Festival Huizen
Oldtimer Festival Huizen
Sep 1 all-day
Oldtimer Festival Huizen Gezellige oldtimer dag met leuke brocante markt in de haven van Huizen. Met de bekende Spieten Tocht
Sep
8
Sat
all-day Oldtimer Dag De Bilt
Oldtimer Dag De Bilt
Sep 8 all-day
Oldtimer Dag De Bilt Gezellige oldtimer dag met leuke markt voor het goede doel.
Sep
9
Sun
all-day Gooische Rally Blaricum
Gooische Rally Blaricum
Sep 9 all-day
De Gooische Rally Uitdagende rally voor het goede doel.

Onderhoud

In The Classic Way wil ik mijn klanten bijstaan in het onderhoud van hun auto’s. Dit onderhoud is zeer sterk merk- en typespecifiek en is, mede met het oog op de vaak dalende voorraad originele reserveonderdelen, een essentiële service aan de klant. Natuurlijk kan ik voor u de gewenste onderdelen leveren, maar ook de reparatie uitvoeren.

Van dagelijks onderhoud zoals het vervangen of verversen van vloeistoffen en het afstellen van de motor, alsook herstel werkzaamheden aan het onderstel, carrosserie of bij technische problemen kan ik de reparatie voor u uitvoeren.

Ik beschik over een eigen werkplaats die volledig is ingericht voor de klassieke automobielen

In de eigen werkplaats van The Classic Way kunt u terecht voor dagelijks onderhoud (zoals het vervangen en verversen van vloeistoffen en het afstellen van de motor) of voor herstelwerkzaamheden. Ook bent u welkom met technische problemen of voor het reviseren en repareren van ontstekingen en carburateurs.